• Om Strata

    Vi deler vores viden med dig!

Stratas værdier

Samtykke

Vi tror på det informerede samtykke

Gennemsigtighed

Vi tror på, at alle skal kunne forstå, hvem de deler deres data med og hvad de bliver brugt til

Empowerment

Vi tror på, at alle kan lære det

Menneskene bag Strata

Lea Dall Zilmer

Lea Dall Zilmer

Stifter og ejer

Strata er skabt af Lea Dall Zilmer, som har 15 års erfaring med digitalisering og datatunge løsninger i den offentlige og finansielle sektor. Her har hun bl.a. arbejdet på projekter, der har til formål at udnytte digitale muligheder og nye teknologier til mere effektive arbejdsgange af datatunge processer. Lea er som udgangspunkt begejstret for digitalisering, men er bekymret for, at data i højere og højere grad bliver set som en ressource for kommercielle aktører i stedet for den enkeltes ejendom. Lea har mange års erfaring som facilitator og underviser i bl.a. projektledelse og er desuden aktiv i interesseorganisationen Dansk IT.

”Jeg har ikke noget imod at man deler sine data på nettet. Men det er rimeligt, at man kender både fordele og ulemper ved at gøre det, så den enkelte selv kan træffe et valg på et oplyst grundlag. Og det er ikke der, vi er i dag.”

Strata understøttes af et

Advisory Board af eksperter

– der stiller deres ekspertise og viden til rådighed. Advisory boarded tæller både formelle og uformelle støtter, og ved at trække på deres kompetencer, sikrer vi, at vores undervisning, råd og vejledning er opdateret og relevant for så mange af vores kunder som muligt.

Lis Witte

Leder af Advisory Board

Lis er en solid innovativ og digital tænker med 10 års erfaring inden for primært brugercentrerede og nyskabende it-projekter, og har en kæmpe viden om alt digitalt. Lis er administrerede direktør i Humade, der leverer digitale løsninger til interesseorganisationer, offentlige institutioner, NGO’er og ministerier. Derudover er Lis ekstern lektor på IT-Universitetet, hvor hun underviser kandidatstuderende i Designdrevet Innovation. Dermed er Lis placeret i fronten af feltet af, hvor digitaliseringen er på vej hen – både i erhvervslivet og indenfor forskningen.

Lis Witte Advisory Board

Udvalgte partnere

 

Vælg Strata fordi…

Ideen til Strata er udsprunget af en voksende bekymring for vores datasikkerhed i it-verdenen, og et ønske om at formidle bekymringen for, hvilken pris vi betaler, når der ikke skal penge på bordet.

Vi følger i forvejen udviklingen på området for privatliv på nettet, og Strata giver os mulighed for at omsætte vores viden og erfaringer til noget, der er let tilgængeligt for dem, der ikke selv har tid til at følge med i emnet eller ikke føler, de har kompetencerne til det.

For nogen handler det om at selv at have kontrol over, hvilke data de deler og med hvem. For andre handler det om at kunne forstå, hvad det er, de siger ja til. Fælles for alle handler det om at få nogle værktøjer, der giver selvbestemmelsen tilbage til den enkelte leveret på en måde, hvor alle kan være med.

© Copyright 2019 - Strata.dk