• Velkommen

    Strata – Dit privatliv. Dine data!

    Strata velkommen København

Om mig

Jeg hedder Lea Dall Zilmer, og jeg har arbejdet med digitalisering i mere end 15 år. Jeg er som udgangspunkt begejstret for digitalisering, men er bekymret for, at data i højere og højere grad bliver set som en ressource for kommercielle aktører i stedet for den enkeltes ejendom.

”Jeg har ikke noget imod at man deler sine data på nettet. Men det er rimeligt, at man kender både fordele og ulemper ved at gøre det, så den enkelte selv kan træffe et valg på et oplyst grundlag. Og det er ikke der, vi er i dag.”

Lea Dall Zilmer

Strata ydelser

Hold en finger på pulsen

Jeg bruger meget tid på at læse nyheder om privatliv på nettet og gøre mig tanker om, hvordan verden former sig på det område. På bloggen deler jeg mine tanker, giver mine bedste råd og samler op på relevante nyheder fra andre medier.

Du har ret til selv at bestemme

Du har ret til selv at bestemme, hvilke informationer du deler på nettet. Derfor tilbyder jeg, at lære dig, hvordan du selv kan være med til at tage kontrollen over sine data tilbage. Hvordan du selv kan sætte hegnspæle omkring dine data, og hvordan du kan træffe informerede valg, når du bliver bedt om at give adgang til dine private data.

Mine anbefalinger tager udgangspunkt i de lavthængende frugter for almindelige mennesker. Små fif, tips og tricks du nemt kan tilegne dig og som ikke kræver en kandidateksamen i datalogi. Jeg tror på, at små justeringer kan gøre en forskel. Og jeg ved at alle kan lære det.

Strata ydelser

Undervisning

Beskyt dit privatliv på din smartphone

En smartphone er smart, men Facebook, Apple, Google og alle de andre vil gerne høste flere af dine data, end du måske har lyst til at give dem.

På kurset gennemgår vi de væsentligste forholdsregler og spørgsmål, I kan stille jer selv, når I installerer en app og viser jer, hvordan I slår nogle af din telefons indstillinger til.

Derefter hjælper vi hinanden med at få tilpasset indstillingerne på deltagernes egne telefoner eller tablets.

Varighed 2-2½ time afhængig af antal deltagere.

Foredrag

Praj en taxa. Aflever dine feriebilleder.

Når vi klikker os rundt på nettet, bliver vi bedt om at overdrage en masse personlige informationer. Men ville vi acceptere det samme i det virkelige liv? Ville vi acceptere, at taxachaufføren skulle have vores feriebilleder, at bageren skulle have telefonnummeret til vores børn, venner og bekendte, eller at Netto skulle se vores kalender?
På foredraget gennemgås veloplagt en række eksempler på, hvor virksomhederne går langt over stregen i deres iver efter at få adgang til vores data, og drager paralleller til, hvordan det ville se ud i den virkelige verden.

Foredraget kan tilpasses til deltagerkredsen.

Varighed 1-1½ time.

Strata kontakt

Kontakt Strata

Strata Consulting ApS

Parcelvej 124 C
2830 Virum

+45 42 60 42 53
info@strata.dk

CVR: 40918434