• Ydelser

    Værktøjer til selvbestemmelse!

    Strata ydelser

Skræddersyet indhold til jeres målgruppe

Vi tilbyder

Strata tilbyder kurser, foredrag og hands-on undervisning i, hvordan I, med små ændringer i indstillingerne i jeres smartphone og browser, kan beskytte jeres data mod overvågning.

Vi holder også foredrag om forholdsregler og de spørgsmål, I kan stille jer selv, inden I installerer apps på jeres smartphone.

Endeligt leverer vi content om emnet til andre, der gerne vil hjælpe deres egen brugergruppe til bedre brugerbeskyttelse.

Strata ydelser

Undervisning

Beskyt dit privatliv på din smartphone

En smartphone er smart, men Facebook, Apple, Google og alle de andre vil gerne høste flere af dine data, end du måske har lyst til at give dem.

På kurset gennemgår vi de væsentligste forholdsregler og spørgsmål, I kan stille jer selv, når I installerer en app og viser jer, hvordan I slår nogle af din telefons indstillinger til.

Derefter hjælper vi hinanden med at få tilpasset indstillingerne på deltagernes egne telefoner eller tablets.

Varighed 2-2½ time afhængig af antal deltagere.

Foredrag

Praj en taxa. Aflever dine feriebilleder.

Når vi klikker os rundt på nettet, bliver vi bedt om at overdrage en masse personlige informationer. Men ville vi acceptere det samme i det virkelige liv? Ville vi acceptere, at taxachaufføren skulle have vores feriebilleder, at bageren skulle have telefonnummeret til vores børn, venner og bekendte, eller at Netto skulle se vores kalender?
På foredraget gennemgås veloplagt en række eksempler på, hvor virksomhederne går langt over stregen i deres iver efter at få adgang til vores data, og drager paralleller til, hvordan det ville se ud i den virkelige verden.

Foredraget kan tilpasses til deltagerkredsen.

Varighed 1-1½ time.

Strata ydelser

Skræddersyet foredrag til jer

Er der særlige områder, der optager jer?

Ring eller skriv til os, og så ser vi, om ikke vi kan sammensætte et foredrag, der passer til jer.

Kan også indeholde deltagelse fra tilhørende.

Indhold til netop jeres målgruppe

Har I en gruppe medlemmer, I gerne vil understøtte?

Vi overvåger ændringerne i privatlivsindstillingerne på de mest almindelige devices, og leverer indhold til jeres nyhedsbreve, om de væsentligste ændringer, de bør være opmærksomme på.

Strata ydelser
© Copyright 2019 - Strata.dk