• Ydelser til SMV’er

    Hjælp til selvhjælp!

Undervisning og facilitering til SMV’er

Vi tilbyder

Strata hjælper jer med at få et overblik over, hvilke data I har i huset, så I får prioriteret de væsentligste tiltag. Dermed får I handletid og handlerum til at få tænkt databeskyttelse ind i jeres digitaliseringsstrategi fra starten.

Vi tilbyder desuden kurser i, hvordan I, med små ændringer i indstillingerne i jeres smartphone og browser, kan beskytte jeres data mod overvågning.

Strata ydelser

Ny med data – hvad nu?

I gang med digitaliseringen – hvad nu?

Som mange andre små og mellemstore virksomheder er I så småt ved at komme i gang med digitaliseringen. Derfor har I også behov for at træde et skridt tilbage og overveje, hvad det har af konsekvenser.

På den måde sikrer I jer, at I får indarbejdet de rigtige databeskyttelsesinitiativer i jeres digitaliseringsstrategi fra starten. Det er både nemmere, billigere og giver ro i maven.

Forløb fra 15 timer inkl. forarbejde, workshop med jer og sammenskrivning af konklusioner.

Undervisning i indstillinger

Beskyt dit privatliv på din smartphone – for virksomheder

Mange kender fornemmelsen af at blive overvåget på Internettet. Fx når vi ser reklamer for rejser, netop som vi har talt om ferie. At se tilbud på jakker, bedst som man har overvejet, om ikke den gamle trænger til udskiftning. Og at blive tilbudt andre priser end sine venner for de samme varer.

Men har du tænkt på, at det også påvirker de priser og services, du bliver præsenteret for som ejerleder? Eller som medarbejder i små og mellemstore virksomheder?

På kurset gennemgår vi de væsentligste indstillinger på iPhone og Andorid telefoner, og I lærer, hvordan man selv kan slå dem til og fra.

Derefter hjælper vi hinanden med at få tilpasset indstillingerne på deltagernes egne telefoner eller tablets.

Varighed 2-2½ time afhængig af antal deltagere.

Strata ydelser

Hvad optager jer?

Er der særlige områder, der optager jer?

Ring eller skriv til os, og så ser vi på det. Kan vi ikke hjælpe, kender vi måske nogen, der kender nogen, der kan lige præcis det, I har brug for hjælp til.

© Copyright 2019 - Strata.dk